Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Sunstroke Project 2008-ban alakult, és már kétszer is kijutott neki az Eurovízióból! A Moldova Köztársaság-beli együttes előbb 2010-ben énekelhetett a Dalfesztivál színpadán, idén pedig ismét felléphet az Eurovízión, képviselve hazáját az európai közönség előtt. 2017-es versenydala, a Hey Mamma, az első elődöntőben csendül fel.

Eurovízió 2017: Sunstroke Project képviseli Moldova Köztársaságot a Dalfesztiválon!

A Sunstoke Project igazán egyedi zenekarnak számít. A dance műfajt képviseli, miközben klasszikus hegedű- és szaxofon-dallamokkat fűszerezi azt. A csapat 2012-ben 13 arany és 4 ezüst kitüntetést kapott a World Star nemzetközi zeneverseny keretében Hollywoodban. 2015 augusztusában megalapította saját lemezkiadóját, a Ragoza Music-ot, most pedig második stúdióalbumának premierjét tervezgeti. A nagylemezről már megjelent az együttes első orosz nyelvű dala, a Maria Huana. A Sunstroke Project rendszeresen turnézik, és dalai általában nagy kedvencei a legmenőbb rádióadóknak.

Ami a kijevi show-t illeti, az együttes a következőkkel biztat: „változtattunk a stílusunkon, egyedülálló koreográfiával és grafikával készülünk, jól fogunk szórakozni! Olyan lesz a produkciónk, mint egy kis esküvő a színpadon!”