KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2017: Slavko Kalezić képviseli Montenegrót a Dalfesztiválon!

Eurovízió 2017: Slavko Kalezić képviseli Montenegrót a Dalfesztiválon!

-

Művészet, színház, zene és mozi. TV-sorozatok és TV-műsorok. X-Faktor. Egy emberes show. Vegetáriánus. Nagyvilági. – Ha szavakban kellene jellemeznünk őt, nagyjából így írhatnánk körül Slavko Kalezić karakterét és jellemének sokszínűségét, azét az énekesét, aki idén Montenegró színeiben lép fel az Eurovízión. Versenydalát, a Space-t, az első elődöntőben mutatja be.

Eurovízió 2017: Slavko Kalezić képviseli Montenegrót a Dalfesztiválon!

Hirdetés

Slavko Kalezić 1985-ben született. Felsőfokú tanulmányait 2004-ben kezdte a Montenegrói Drámai Művészetek Egyetemén, amelynek keretében 2007-ben államvizsgázott. Táncra és éneklésre szakosodott, míg 2009-ben mesterképzésre vállalkozott, ahol sikerült a korszerű színészet mozdulatait tökéletesítenie.

2008 óta Slavko állandó tagja a Montenegrói Nemzeti Színház csapatának. Több mint 30 színpadi szerep, 6 mozifilm és számtalan TV-műsor fűződik a nevéhez, de fellépett már az X-Factorban, és első nagylemezét is piacra dobta, mindemellett angolul és olaszul is folyékonyan beszél.

Hirdetés

Ami a versenydalát illeti, Slavko szerint érdemes odafigyelni a szövegére és a mondanivalójára. Neked hogy tetszik a Space?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek