Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Omar Naber zenéjéről sok minden elmondható, de leginkább úgy jellemezhető, mint a legdallamosabb pop-rock, erős énekhanggal tálalva. Az On My Way című felvétel is ezen tulajdonságok fényében született, célja pedig az, hogy Európa legütősebb szerzeményeként végezze az idei Eurovízión.

Eurovízió 2017: Omar Naber képviseli Szlovéniát a Dalfesztiválon!

Omar gyerekkora óta zenél. 16 éves volt, amikor a gitár- és zongoraleckék mellett belekezdett a dalszerzésbe. 2004-ben megnyerte a szlovén tévés tehetségkutató fődíját, ezt követően pedig 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán lépett fel, a Stop című saját alkotásával képviselve hazáját. Könnyű volt rákapni a zenei esemény ízére, így Omar 2009-ben, 2011-ben és 2014-ben újra benevezett az országos előválogatóba, de végül idén járt ismét sikerrel. Az On My Way című saját szerzeménye lenyűgözte a közönséget, és nagy valószínűséggel az élő műsor első elődöntőjében is le fogja.

Omar jelenleg Ljubljana és London között ingázik, de az útvonalba nemsokára Kijevet is be kell iktatnia, és természetesen már alig várja!

„Jártam ott korábban, ez a világ legnagyobb zenei fesztiválja, és tőle kaptam mindazt, amim van… Ezért megyek ismét oda.” – fogalmazott Omar Naber.

Neked hogy tetszik a produkciója?