Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Három lánytestvér, azaz az OG3NE képviseli idén Hollandiát az Eurovíziós Dalfesztiválon. Versenydaluk, a Lights And Shadows, a második elődöntőben csendül majd fel, és egy rendkívüli zenei eseményt ígér. Személyes hangvételű dalról van szó, egyedi konfigurációban. Mindenképp érdemes lesz belehallgatni!

Eurovízió 2017: OG3NE képviseli Hollandiát a Dalfesztiválon!

Mint mondtuk, a holland OG3NE-t három lánytestvér alkotja: a 22 éves Lisa, illetve a 21 éves ikerpár, Amy és Shelley. Névválasztásuk, akárcsak ők maguk, különleges: az O édesanyjuk vércsoportját jelöli, míg a G3NE a géneket, melyek hármójukat összekötik. 2014-ben ők voltak az elsők, akik csoportban győzedelmeskedtek a The Voice-ban, 2016-ban pedig elkönyvelhették első zenei sikerüket Hollandiában.

A rendkívül személyes és harmonikus Lights And Shadows egy zenei tisztelgés az édesanyjuk előtt. A dal az édesapa, Rick szerzeménye, célja pedig, hogy erőt és vigaszt nyújtson azon családoknak, akiket felőröl a betegség. A lányok anyukája ugyanis hosszú évekig betegeskedett. És bár mindig összetartottak, gondoskodtak egymásról, ez mindig rányomta a bélyegét a családi boldogságukra.

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy az országunk büszke legyen ránk. Büszke mosolyt szeretnénk látni az édesanyánk arcán is. Ily módon szeretnénk megköszönni neki azt, amit értünk tett, illetve kifejezni azt, amit ő jelent a számunkra.” – fogalmaztak az OG3NE-lányok.