Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kasia Moś képviseli 2017-ben Lengyelországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Flashlight című versenydalát az első elődöntőben énekelheti el.

Kasia Moś 1987-ben született, és a művészet volt a bölcsője. Édesapja a híres Marek Moś karmester, hegedűművész, kamarazenész és az AUKSO kamarazenekar igazgatója. Édesanyja, Joanna Moś, szintén zenész és hegedűművész. Testvére, Mateusz sem esett messze a fájától: ő is hegedül, de zenét szerez és prodecerként is tevékenykedik. Ő gyártotta Kasia első nagylemezét is.

Kasia Moś hivatásos csellista és zongorista. Az iskolában tanult ezeken a hangszereken játszani. 2009-ben diplomázott le a zeneegyetemen. Dolgozott már együtt híres lengyel előadókkal, része volt a The Pussycat Dolls Burlesque Review showjának, döntős volt a Must Be The Music zenei programban, és számtalan zenei fesztiválon lépett fel, koncertezett.

Debütáló nagylemeze 2015-ben látta meg a napvilágot. Főként az electro, soul és pop műfajok keveréke. Kasia jelenleg új stúdióalbumán dolgozik, illetve az Eurovízióra is készül.

Neked hogy tetszik a versenydala?