Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Agnese Rakovska egyike a legkülönlegesebb előadóknak Lettországban. Zenei ízlése egyedi és eklektikus, a pop műfajt a lehető leghozzáértőbben kombinálja az elektronikus, a hip-hop és a bold rock stílusokkal. Jelenleg a Triana Park zenekarban formálja karrierjét, velük együtt lép idén színre az Eurovíziós Dalfesztiválon. Versenydalát, a Line-t, az első elődöntőben énekli el.

Eurovízió 2017: Triana Park képviseli Lettországot a Dalfesztiválon!

A zenekar szinte minden híres zenei fesztiválon fellépett már Lettországban. 2008 óta több emlékezetes színpadi projektet is kipipált már, koncertezett az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Szlovákiában, Ausztriában és Törökországban. Triana Park a dinamikus, kirobbanó színpadi élő showjairól híres, melyekből csak úgy árad az energia!

Ami a versenydalt illeti, „a Line-ról sosem gondoltuk volna, hogy eurovíziós felvétel lesz. A készülőfélben lévő lemezünkről adtuk ki, és végül óriási befutó lett a hazai rádiós játszási listákban. A dal első demoját Agnese testvérének a hálójában készítettük el, miközben az új zenei ötletekkel kísérleteztünk… Azon az estén egyikünk sem hitte volna, hogy a Line lesz az, amire zúzni fogunk Kijevben.” – vallották be a zenekar tagjai.