Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tijana Bogićević képviselheti Szerbiát az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. Versenydala, az In Too Deep a második elődöntőben hangzik majd el.

Eurovízió 2017: Tijana Bogićević képviseli Szerbiát a Dalfesztiválon!

Tijana nevét talán 2010-től emlegetik gyakrabban, amikor piacra dobta eddigi legnagyobb slágerét, a Tražim-t (angolul Searching). Az énekesnő már gyerekkora óta vonzódik a zenéhez, és nem vitás, hogy remek döntést hozott, ami a karrierjét illeti. Saját bevallása szerint, 2001-ben következett be az a fordulópont az életében, ami változásra ösztönözte: megismerkedett Vlado Georgiev zenésszel, és csatlakozott a zenekarához, melyben háttérénekesként fejlődhetett. Emellett saját együttesében is ügyeskedett, mely ma már egyike a legnépszerűbb zenekaroknak Szerbiában.

Bár kiváló háttérénekes, Tijana mindig is arra vágyott, hogy ragyogó szólókarriert járjon be. Miután megtörte a jeget a Tražim-mal 2010-ben, több tehetségkutatóba is benevezett. Sok figyelmet kapott úgy a közönség, mint a kollégák részéről, idén ősszel pedig piacra dobja első nagylemezét. Az, hogy most az Eurovízión énekelhet több, mint amiről valaha is álmodott!