Megérkezett Lady Gaga új dala, a The Cure. Rég nem hallottunk tőle...

Megérkezett Lady Gaga új dala, a The Cure. Rég nem hallottunk tőle ilyen jó dalt!

Szuper műsorral és egy vadonatúj szerzeménnyel lepte meg rajongóit Lady Gaga az idei Coachellán. Az énekesnő Beyoncé helyett ugrott be, és megragadta az alkalmat arra, hogy felavassa a The Cure című felvételét – egy korszerű hangzású, pop és R&B stílusú, fülbarát refrénnel felszerelt dalt, melyet biztosan sokáig fogunk még hallgatni.

Megérkezett Lady Gaga új dala, a The Cure. Rég nem hallottunk tőle ilyen jó dalt!

„Annyira izgatott voltam a műsor miatt, mert minden áron titokban szerettem volna tartani, hogy már régóta dolgozom a stúdióban, és most bemutatnám a legújabb szerzeményemet, a The Cure-t. Imádlak titeket, srácok! Annyi mindenen keresztülmentem már az életben, és oly sok mindent láttam! De ti minden egyes alkalommal kikúráltok a szeretetetekkel.” – fogalmazott Lady Gaga.

Még nem biztos, hogy a The Cure egy önálló kislemez-e, vagy egy ízelítő az énekesnő legújabb albumából. Egy dolog viszont szent: ez a felvétel már nem fért fel a Joanne című nagylemezre, mely bár meghódította a Billboard 200-as listáját, mégsem aratott akkora sikert, mint Gaga korábbi diszkográfiai anyagai.

Neked hogy tetszik a The Cure?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ