Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Juanes legújabb videóklipje, melyet az Angel című dala mellé forgatott. A felvétel az énekes hetedik nagylemezéről származik, mely Mis Planes Son Amarte címmel 2017. május 12-én kerül a boltokba.

Videóklip: Juanes - Angel

A kolumbiai énekes idén újabb fejezetet nyit zenei karrierjébe. Egyrészt új albumot készül kiadni, másrészt pedig ez a diszkográfiai anyag fogja megbélyegezni Juanes elektronikus gitárhoz való nagy visszatérését. A teljes albumot maga az énekes gyártotta, Sky&Mosty közreműködésével.

A Mis Planes Son Amarte egy vizuális album, mely 12 témát dolgoz fel, egyazon lírai szálon. Ezen a lemezen található Juanes első angol nyelvű dala is, a Goodbye For Now. Illetve az Angel című felvétel is, melynek videóklipjét a kétszeres Grammy-díjas Kacho Lopez rendezte.

Juanes 15 éves korában indította útjának zenei karrierjét. 2000-ben adta ki első szólólemezét, melyet három Latin Grammy-díjjal jutalmaztak. A dal, amellyel meghódította a világot, az a La Camisa Negra volt, melyet arannyal tüntettek ki az Egyesült Államokban, Németországban, Belgiumban és Svájcban.

Neked hogy tetszik az Angel című dala?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here