Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyenesen a döntőben, Levina büszkén képviselheti Németországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Különleges hangjával elsöprő sikerrel jutott tovább az országos előválogatóban, a versenydala pedig beragyogja Európát – ezt ígéri a nemzetközileg is elismert énekesnő.

Eurovízió 2017: Levina képviseli Németországot a Dalfesztiválon!

Isabella Lueen, művésznevén Levina egy 25 esztendős csoda. Nagyszerű hozzáértéssel zenél, tehetsége kimagasló, nem meglepő tehát, hogy mindössze 9 évesen már bezsebelte a német regionális, föderális és országos zenei összecsapás, a Jugend Musiziert verseny fődíját. Első saját dalát 12 évesen költötte, zenei tanulmányait Londonban csiszolgatta, és nemrégiben a Best Vocal Performer díjat is a kezébe kapta. Levina jelenleg Berlin és London között ingázik.

A Perfect Life című dala egy fertőző pop-himnusz, mely egy korszerű Európának szól. A dalszövege mindenkire vonatkozik, a dallama pedig azonnal táncra perdít.

„Valami igazán különlegeset szerettem volna megmutatni a kijevi hallgatóságnak” – fogalmazott az énekesnő, aki már alig várja, hogy élőben bizonyíthasson.

Te mennyire tartod esélyesnek a felvételét?