Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Még csak 17 éves, de álmai a lehető legmerészebbek. Ő Isaiah, aki Ausztrália színeiben lép majd fel az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A versenyző a Don’t Come Easy című dalával vinné el a fődíjat, erre számára az 1. elődöntőben adatik meg a lehetőség, harmadikként.

Eurovízió 2017: Isaiah képviseli Ausztráliát a Dalfesztiválon!

Isaiah egyik évről a másikra fejlődött kisvárosi énekesből Ausztrália legtehetségesebb előadójává. A zöld utat számára az ausztrál X-Factor első helye biztosította, aztán végleg befutott az It’s Gotta Be You című debütáló felvételével. Rajongók milliói érdeklődnek iránta világszerte – álmodhat ennél többről egy 17 éves fiatalember?

„Nagyon el tudok érzékenyülni, amikor énekelek, és úgy gondolom, ennek semmi köze nincs a nyelvhez, amelyet beszélek.” – fogalmazott Isaiah, mikor első nemzetközi sikerét könyvelhette el a Spotify-on. Kisvárosból indult, de ma már egy világ tud róla.

Isaiah egy 11 gyerekes család sarja, kiváló szaladó, és imádja az extrém sportokat. Még sosem járt Európában, élete első repülőútja is csak Sydneybe volt, az X Factor alatt. Óriási dolog számára, hogy májusban „a világ legnagyobb színpadán” énekelhet.

„Felemelő érzés, hogy mind együtt vagyunk, és boldogan ünnepeljük a zenét.” – lelkendezett az előtte álló élményről Isaiah.

Neked hogy tetszik a dala?