Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Demy az a tehetséges ifjú zenész, énekes- és színésznő, akit 2011 óta ország-világ ismer. 2017-ben alaposan feltúrbózhatja a népszerűségét, ugyanis Görögország színeiben az Eurovíziós Dalfesztivál kijevi színpadán énekelhet. Versenydala a This Is Love, mely az első elődöntőben, tizedikként csendül fel.

Eurovízió 2017: Demy képviseli Görögországot a Dalfesztiválon!

Demy zene iránti szeretete még gyerekkorában kiderült. Ötéves korában már zongoraleckékre járt, előbb tanult meg billentyűzni, mint olvasni. Később az iskola kórusához csatlakozott, és zeneelméletet is tanult. A zongoraleckéit nem hanyagolta el, emellett pedig a hangját is képezte. Ami a zenei ízlését illeti, több műfajnak a hódolója. Mind közül mégis a jazz, soul, rock’n’roll és az R&B az, ami igazán vonzza. Miután 2011-ben befutott, híres görög zenészekkel dolgozott együtt, dalai nemzetközileg is sikert arattak. Csak hogy egy percig se unhassa a mindennapjait, színházi szerepeket is vállal, és amikor pihen, akkor épp a jogi egyetemen tanulva teszi.

Versenydala energikus, tele van érzelmekkel és csak úgy szikrázik tőle a levegő. A színpadi előadásmód is sokat ígérő, szóval mindenképp jó lesz megnézni.