Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alma egy tehetséges ifjú hölgy, angyalian szép énekhanggal. Zongorista, dalszerző és énekes – vele Franciaország színeiben ismerkedhetjük meg, az Eurovíziós Dalfesztivál idei döntőjében. Versenydala a Requiem, mely a soha véget nem érő szerelemről szól, költői és álmodozó dalszöveggel.

Eurovízió 2017: Alma képviseli Franciaországot a Dalfesztiválon!

Alma egyetemista korában írta meg első dalait. Az üzleti tanulmányaival párhuzamosan forrott ki benne az életre szóló szenvedélye, a zene, melynek most minden idejét szenteli. Párizsba költözött, ahol „minden idők legcsodásabb utazását” élheti át. Megismerkedett Nazim Khaleddel, egy szintén tehetséges dalszerzővel, akinek a segítségével 2017 májusában piacra dobja majd debütáló nagylemezét.

Alma előszeretettel énekel az életről – az ő életéről, mindannyiunk életéről. Amellett, hogy a dalaiba rendszeresen beleolvadnak az egyetemes témák, mint például a szerelem vagy a halál, az énekesnő folyton arra törekszik, hogy ezt a legszemélyesebben közelítse meg. Különleges érzéke van ahhoz, hogy két világ közt teremtsen kapcsolatot: az álomszerűt, a képzeletbelit a legridegebb valósággal egyesíti, zsigeri egyszerűséggel.

Ezt a hideg-meleg-dolgot természetesen a versenydalában is megfigyelhetjük. Bár a címtől visszahőkölünk, a tartalom annál kedvesebb. Neked hogy tetszik a Requiem?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here