Ez a dal minden idők egyik legszebb szerelmes balladája. 30 éve hódítja...

Ez a dal minden idők egyik legszebb szerelmes balladája. 30 éve hódítja a szíveket!

A zene csodálatos módon hat lelkiállapotunkra, képes mély érzelmeket adni és felhozni bennünk, úgy a dallamokkal, akárcsak a szövegével. Egy jól megírt, mély tartalommal rendelkező dal mindig képes tömegekre hatni.

Ez a dal minden idők egyik legszebb szerelmes balladája. 30 éve hódítja a szíveket!

A “Hold Me Now” című dalt Johnny Logan írta és szerezte, a dallal pedig elnyerte az 1987-es Eurovíziós Dalfesztivált. Meleg, érzéki és kifejező hangja képes a legszebb érzelmeket és érzéseket továbbítani ebben a csodálatos dalban.

Ez a ballada egy olyan ember történetét meséli el, akinek a szerelem már a múltba vész. A szakítás fájdalmát és a még ott lappangó reménysugár lángját tökéletesen tudja visszaadni Johnny Logan hangja. Az ír énekes több ezer rajongó szívébe lopta be magát ezzel a dallal.

Johnny Logan Sean Patrcik Michael Sherrard néven látta meg a napvilágot. Édesapja volt az, aki a zenei pályát ajánlotta neki, a fiú már 13 évesen dalokat írt. Évekkel később Johnny Logan igazi művész lett, az Eurovíziót is megnyerte, rajongók millió szívébe lopta be magát.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ