Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Power Duo, azaz Koit Toome & Laura mondhatni, az észt popzene királya. A párosnak megadatott az a kiváltságos lehetőség, hogy idén másodszor léphet fel az Eurovíziós színpadára, közel egy évtized távlatában. Ezúttal Veronába invitálnak bennünket, mármint a versenydaluk erejéig, melyet a 2. elődöntőben, tizennyolcadikként hallgathatunk meg.

Eurovízió 2017: Power Duo képviseli Észtországot a Dalfesztiválon!

Hogyan lettek ők az észt popzene legjobbjai? Mindössze úgy, hogy a legtehetségesebb férfi énekes megismerkedett az utóbbi 10 év legnépszerűbb előadóművészével, és a csapat, amelyet alkotnak, valóságos slágergyárrá kovácsolódott! Tudják, mit csinálnak, kemény munka áll mögöttük, de annak minden másodperce a biztos siker felé vezeti őket. Kiválóan tudnak együtt dolgozni, a legjobbat hozzák ki egymásból, mindamellett a szóló projektjeiket sem hanyagolják.

Tinikorukban mindketten énekeltek már a Dalfesztivál színpadán, de most közös erővel, felnőtt fejjel térnek oda vissza. Az élmény, mely rájuk vár, úgy számukra, mint a közönség számára is nagyszerű lesz, hisz Észtország két nagyágyúja indul harcba a főnyereményért.

Neked hogy tetszik a versenydaluk?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here