Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Martina Bárta a jazz-műfaj legújabb felfedezettje. My Turn című dalával sikerült meggyőznie a hazai közönségét, ezzel zöld utat nyert az idei Eurovíziós Dalfesztivál kijevi színpadára. Ő képviselheti ugyanis Cseh Köztársaságot, méghozzá az első elődöntőben, tizennegyedikként.

Eurovízió 2017: Martina Bárta képviseli Cseh Köztársaságot a Dalfesztiválon!

Martina egy fiatal és tehetséges előadó, aki megállás nélkül ingázik Prága és Berlin között. A munkásságát a következőképpen lehetne jellemezni: tiszteleg a klasszikusok előtt, miközben imádja az innovatív, modern zenét. A My Turn című dalára is ráillenek ezek a vonások. Óriási lelkesedéssel és pozitív energiával pakolta tele, melyhez megkapó, karakteres hangja tökéletesen párosul.

Az énekesnő inkább Németországban vált közismertté, ahol a Berlini Művészeti Egyetem jazz szakán tanult. Több zenei projektben vett részt, jazz-fesztiválokon lépett fel, miközben saját tervét, a Scotch and Soda című projektjét is csiszolgatta. Most, hogy ott lehet az idei Dalfesztiválon, feje tetejére állt a világa.

„Kénytelen voltam megváltoztatni a terveimet, az életem pedig egy kicsivel őrültebb ritmusra váltott, de imádom! Először is megtiszteltetés, hogy az országomat képviselhetem. De ki is szeretném használni ezt az alkalmat arra, hogy megmutassam az embereknek, ki vagyok, és zenészként, énekesként, művészként mit csinálok. Remélem, hogy a fesztivál alatt sok érdekes emberrel kerülök majd kapcsolatba, akik legalább annyira rajonganak a zenéért, mint jómagam.” – fogalmazott Martina Bárta.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here