Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Macedónia Köztársaság színeiben idén Jana lép az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára. A lány 2011-ben tűnt fel a zene mezején, amikor benevezett az első és eddigi utolsó Macedonian Idol tehetségkutatóba. Azóta a karrierje csak felfelé ível, és idén a legnagyszerűbb élményt is kipipálhatja: az Eurovízió második elődöntőjében, negyedikként énekelhet!

Eurovízió 2017: Jana képviseli Macedóniát a Dalfesztiválon!

A zene mellett Jana rengeteg karitatív akcióba is bekapcsolódik. 2011 óta több mint 60 olyan eseményen vett részt, melynek keretében hátrányos helyzetű embereken segítettek. Ugyancsak 2011-ben magára vállalta az UNICEF nagyköveti titulusát, amely égisze alatt az erőszakmentes oktatásért kampányol.

Az énekesnő neve nem először tűnik fel az eurovíziós előválogatók alatt sem: próbálkozott ő már korábban is kijutni a nagyszínpadra, méghozzá 2012-ben, 2013-ban és 2015-ben is. Amikor a tavaly az ő nevét mondták ki győztesnek, a következőképpen reagálta le: „a szívem kihagyott egy ütemet, amikor közölték velem a jóhírt, és azóta nem bírom abbahagyni a vigyorgást” – áradozott Jana, aki egyébként az Eurovíziót a legnagyobb lehetőségnek tartja, melyet egy énekes valaha is kiaknázhat.

„Különböző kultúrák, azonos nézetek – ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint a nézők óriási száma, akiket a zene kapcsol össze.” – vélekedett az énekesnő.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here