Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tehetségkutatóból Eurovízióra – nagyjából így írható le röviden annak a szerencsés ifjú hölgynek a története, aki Dánia színeiben idén a Dalfesztiválon énekelhet. Ő Anja, aki a 2. elődöntőben, kilencedikként a Where I Am című versenydalát mutathatja be a közönségnek.

Eurovízió 2017: Anja képviseli Dániát a Dalfesztiválon!

Anja 2014-ben megnyerte az ausztrál The Voice-t, tavaly pedig ezüstérmesként végzett a dán Melodi Grand Prix nevű tehetségkutatóban. 2017-ben a második gyerekkori álma válik valóra: egy kontinens előtt énekelni az Eurovízión. Jelenleg 21 éves, és bár Ausztráliában született és nevelkedett, a gyökerei Dániához fűzik: szülei dán származásúak, és a rokonai is Dániában élnek.

Ami a kijevi fellépését illeti, Anja a következőkkel biztat: „erőteljes hangom van, és egy kemény dalom, hiteles és két-lábbal-a-földön kivitelezéssel. Érzem a különbséget, mit jelent egy olyan dalt elénekelni, amit más szerzett azzal szemben, amit te komponáltál. A Where I Am ugyanis félig az én költeményem.” – fogalmazott az énekesnő.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here