KezdőlapZeneEurovízióEurovízió 2017: Mr. Voice képviseli Horvátországot a Dalfesztiválon! #MyFriend

Eurovízió 2017: Mr. Voice képviseli Horvátországot a Dalfesztiválon! #MyFriend

-

Mr. Voice – Jacques Houdek egyike a legnagyobb pop-csillagoknak Horvátországban. Számos díjat megnyert már, tehetsége és hozzáértése több, mint nyilvánvaló. Ennek tudható be az is, hogy az országos előválogatón az ő dala bizonyult a legjobbnak, így ő képviselheti hazáját az idei Eurovízión. My Friend című versenydalát a 2. elődöntőben, tizenkettedikként énekli el.

Hirdetés

Jacques 1981-ben, Zágrábban született. 2000-ben indította útjának zenei karrierjét, és a mögötte álló 16 évben széleskörű hallgatóságot nyert meg magának színes zenei palettájával. Eredeti előadásmódjának nem sokan tudnak ellenállni szülőhazájában. Gazdag diszkográfiáját számos minősítéssel tüntették ki, nagylemezei közül 13 lett ugyanis (ötszörös) ezüst-, arany-, platina- és gyémántalbum. Rendszeresen koncertezik, és mentorként is tevékenykedik a horvát The Voice-ban.

Mr. Voice tökéletes lazasággal, könnyed énekléssel, markáns dalaival és eredeti fellépéseivel fonja ujjai köré Horvátországot. Kifejezetten szeretik a humanitárius akciói miatt. A varázserejét az Eurovíziós Dalfesztiválon is beveti majd, a My Friend című dala formájában, ami a életről, mint csodáról szól.

Hirdetés

„Élj minden napot a maximumon, és légy az, aki lenned kell az életedben. Ez egy dal, ami arra ébreszt, tiszteljük egymást és a köztünk húzódó különbségeket. Legyünk hát barátok, és tekintsünk el a származástól, fajtól, vallástól, szexuális orientációtól, társadalmi háttértől!” – biztat Jacques Houdek.

Te igazat adsz neki?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek