Hogy másokon segít nem kell sok pénz, és nem is kell valami elképesztő hőstettet véghezvinned. Bármilyen kis tett egy egész életre megváltoztathatja valaki életét.

"Most sütiztem Istennel a parkban. Sokkal fiatalabb, mint hittem!" - Egy kisfilm, ami neked is bearanyozza a napodat!

Az alábbi videó pont ezt mutatja be neked. Egy kisfiú reggel finomságokat csomagol a táskájába, majd rohan is el otthonról, ki a parkba, hogy jóízűen megegye a szerzett finomságokat. Leül egy padra, pont egy hajléktalan nő mellé, majd lázasan kicsomagolja a finomságokat.

Ám, amikor észreveszi, hogy a hajléktalan nő kíváncsian figyeli, odanyújtja az egyik finomságot a nőnek, aki boldog mosollyal a száján fogadja el a kisfiú ajándékát. Kacagva esznek, majd a fiú egy palack üdítővel is megkínálja a nőt, koccintanak is. Végül, amikor elbúcsúznak egy ölelést is kap szereplőnk.

De ez még mind semmi, a legjobb rész (legalábbis szerintem) akkor következik, amikor a hajléktalan nő találkozik egy másik hajléktalan ismerősével, aki megkérdi, mitől ilyen vidám: “Most sütiztem Istennel a parkban. Sokkal fiatalabb, mint hittem!”

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. Ezúton szeretnémközzétenni, hogy a fiam, Isten, nem szerepel a kisfilmben! Minden hasonlóság ellenére a Fiam, ezen idő alatt máshol tartózkodott, és nem Ő szerepel a filmben! /ISTEN APJA/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here