Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden ember életében egyszer eljön az a pillanat, amikor radikális változásra vágyik. Az alábbi videóban szereplő nő az 50. évfordulója alkalmából szeretett volna megújulni. Legfőbb vágya az volt, hogy a combig térdig érő, hosszú hajából rövidebbet és divatosabbat vágasson, de ami lett belőle, arra még ő sem számított.

50. szülinapján egész új külsőre vágyott, de erre az eredményre még ő sem számított!

Diane meghívottként vett részt Rachel Ray televíziós műsorában, és a megjelenésével teljesen lenyűgözte a stábot. Átváltozása előtt a nő 50 évet cipelt a vállán, ám a frizuraváltás után alig tűnt idősebbnek 30-nál!

Az érdem egy mesterfodrászé volt, aki el tudta képzelni és meg is tudta valósítani azt a Diane-t, aki bárhol és bármikor képes úgy ragyogni, mint a piros szőnyegen. A nő hosszú hajából pontosan annyit vágott ki, amennyi a csillogó és trendi frizurához kell.

Ezt már láttad? A 60 éves nő teljesen átalakul, amikor a fodrász új frizurát vég neki és a szemüvegét is leveszi!

Senki sem hitte volna, hogy mindössze egy hajviselet ennyit korrigál egy emberi arcon. Még Diane legjobb barátnője, Beth sem számított ily mértékű változásra, holott türelmetlenül várta már, hogy a nő előlépjen a szalonból. Amikor ez bekövetkezett, a közönség arcára tagadhatatlan ámulat ült ki, és persze valamennyien díjazták Diane új külsőjét.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here