Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A maga 22 évével, Dimash Kudaibergenov vitathatatlanul a leghíresebb énekes Kazahsztánban. Kínában vált közismertté, amikor benevezett az I Am A Singer tehetségkutatóba, és magyarán porrá verte az ellenfeleit.

Lassan indít, de a refrénnél valósággal robbant! Ez az ázsiai fiú ismét megmutatja, mit tud!

Korábban már hallhattunk felőle, méghozzá egy olyan produkció keretében, melyről sosem hittük volna, hogy menni fog neki (ezt ITT nézhetitek meg!). Pokoli nehéz dalt választott, de szemrebbenés nélkül, a legnagyobb természetességgel adta elő. A versenytársai akkor is tátott szájjal figyelték, és hát a történelem ismétli magát: ebben a szereplésében is padlóra küldte a közönséget!

Ezúttal az Opera Nr. 2 című darabbal készült az orosz zeneszerző, Vitalii Graciov repertoárjából. Egy fokkal sem helyezte alább a mércét, sőt! Most is szívét-lelkét beleénekelte a dalba, és ahogyan az oktávokkal játszott, attól mindenkinek elakadt a lélegzete. Úgy a lihegőben, mint a nézőtéren a közönség izgalommal tele tekintettel kísérte a fiút a színpadon, és bár azt várták, mindjárt elcsuklik majd a hangja, Dimash ehelyett teljes gőzzel vágott bele az újabb refrénbe.

A fiatalember előtt minden bizonnyal óriási zenei karrier vár. A tehetség, ami benne rejlik, páratlan, ezzel pedig a legerősebb ütőkártyát tartja a kezében, amit valaha is oszthat neki a sors.

„Már 5 éves korától gyakorol és tökéletesíti a hangtechnikáját. Minden vágya az volt, hogy nemzetközileg elismert, sikeres énekes legyen. Azon szerencsések közé tartozott, akiknek megadatott a lehetőség, hogy legjobb tanárokkal dolgozhasson.” – nyilatkozta Svetlana Aitpaeva, Dimash édesanyja, aki rendkívül büszke a fiára.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here