Gyönyörű videóval ünneplik 9. házassági évfordulójukat Beyoncéék! Íme a Die With You.

Gyönyörű videóval ünneplik 9. házassági évfordulójukat Beyoncéék! Íme a Die With You.

Idén lesz 9 éve, hogy Beyoncé és Jay Z házasságot kötött. E különleges esemény margójára a díva egy személyes videóklipet tett közzé, melyben közös életük legemlékezetesebb pillanatai elevenednek fel, a kirándulásoktól az ünnepekig mindenféle eseménnyel fűszerezve.

A Die With You természetesen a TIDAL-on debütált, ahol IV EVER EVER címmel Beyoncé egy teljes játszási listát is összeállított, hasonlóan különleges szerelmes dalokból. Saját csodálatos balladája mellett másik 63 szerzeménytől lehet sóhajtozni és nosztalgiázni, a szerelem rózsaszín ködében.

A Die With You még annál is meghatóbb, ha arra gondolunk, hogy a tavaly Queen-B piacra dobta a Lemonade című nagylemezét, tele személyes dalokkal, melyek aztán útnak indították a legcsípősebb pletykákat. Így került szóba, hogy az álompár válik, merthogy Jay-Z megcsalta volna a feleségét.

Utólag kiderült, a hír annyiban nem volt kamu, hogy az album premierje fejreállította az életüket, de köszönik szépen, most már jól vannak, és türelmetlenül várják az ikrek születését, akiknek érkezéséről Beyoncé az év elején értesítette a rajongóit az Instagramon.

 

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ