Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Idén lesz 9 éve, hogy Beyoncé és Jay Z házasságot kötött. E különleges esemény margójára a díva egy személyes videóklipet tett közzé, melyben közös életük legemlékezetesebb pillanatai elevenednek fel, a kirándulásoktól az ünnepekig mindenféle eseménnyel fűszerezve.

A Die With You természetesen a TIDAL-on debütált, ahol IV EVER EVER címmel Beyoncé egy teljes játszási listát is összeállított, hasonlóan különleges szerelmes dalokból. Saját csodálatos balladája mellett másik 63 szerzeménytől lehet sóhajtozni és nosztalgiázni, a szerelem rózsaszín ködében.

A Die With You még annál is meghatóbb, ha arra gondolunk, hogy a tavaly Queen-B piacra dobta a Lemonade című nagylemezét, tele személyes dalokkal, melyek aztán útnak indították a legcsípősebb pletykákat. Így került szóba, hogy az álompár válik, merthogy Jay-Z megcsalta volna a feleségét.

Utólag kiderült, a hír annyiban nem volt kamu, hogy az album premierje fejreállította az életüket, de köszönik szépen, most már jól vannak, és türelmetlenül várják az ikrek születését, akiknek érkezéséről Beyoncé az év elején értesítette a rajongóit az Instagramon.

 

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here