Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor egy gyerek hibátlanul énekel el egy olyan dalt, ami a felnőtt énekeseknek is nehézséget okoz, simán elkönyvelhetjük, hogy óriási tehetség lakozik benne. A kicsikben mindig ott rejlik az a megfogalmazhatatlan képesség, mely szerint plusz eredetiséggel és kreativitással ruházzák fel azt, amit csinálnak, mindezt a legnagyobb természetességgel, ami létezhet a világon. Egyszerűen képtelenség ellenállni nekik!

Legalább ezerszer hallottad már ezt a dalt, de úgy, ahogy ez a kislány énekli még soha!

Resa, egy aranyos kislány is egy ilyen ékessége a társadalmunknak. A belga The Voice színpadán találkozhattunk vele, miközben a Metallica legendás dalát, a Nothing Else Matters-t adta elő, óriási szakértelemmel. A mentorok közül ketten azonnal megfordultak, hogy lássák, ki ez a tünemény, de a másik két zsűritag sem tudott sokáig ellenállni a kislány hangjának.

Resa gyönyörűen, kifejezően énekelt, hibátlan hangjától a nézőtér is elolvadt. Nem kicsiny dolog 12 évesen olyan hangnak a birtokában lenni, ami technikailag zseniális, és oly szinten képes megütni az érzéseket, hogy az a lelkünk legmélyéig hasson.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here