Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A tehetségkutatókban az a jó, hogy a versenyzőknek évről évre megadatik a lehetőség arra, hogy ország-világnak megmutassák magukat. Láttunk már pokolian tehetséges és kevésbé hozzáértő emberkéket, időseket és gyerekeket, és nagyjából minden évadra jut egy különleges benevező, akit tátott szájjal bámul majd a világ.

Egyetlen verssor is elegendő volt ahhoz, hogy a zsűri széke megforduljon! Hát... érthető a reakció!

Dwight Dissels is egy ilyen csodabogár, aki már kisgyerek kora óta kapcsolatba került a zenével. Korán elveszítette az édesapját, ez a fájdalom pedig őt a zene mezejére terelte, és a dallamokból merített vigasztalást. Akkor még fogalma sem volt, ez a döntés mekkora gyönyörűséggel ajándékozza majd meg őt.

Egyik napról a másikra döntött úgy, hogy benevez a holland The Voice-ba. Dwight Dissels a Boyz II Men slágerével, az End Of The Road-dal készült, és szavak nélkül hagyott mindenkit a nézőtéren! Alig kezdett bele az éneklésbe, máris három zsűriszék fordult vele szembe, és néhány másodperc múlva a szőrösebb szívű Sanne Hans is megadta magát a csodának.

A fiú erős, ugyanakkor érzékeny hangjának senki sem tudott ellenállni. Annyira megható és őszinte volt az éneke, hogy a leírására már nincsenek is szavak!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here