Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

José Antonio, becenevén Josete, egy 55 éves férfi, aki bár teljes mértékben elégedett önmagával, a jelenlegi állásával egyáltalán nincs kibékülve. Azzal tölti a mindennapjait, hogy pár fillérért parkolóhelyet keres az autósok számára a spanyolországi Mallorkán. Az élete akkor változott meg radikálisan, amikor munkavégzés közben megismerkedett egy fodrásszal.

Az utca emberéből címlappasi: óriási átalakuláson esett át ez a férfi. A végeredmény szenzációs!

Elfogadva a szakember ajánlatát, José ellátogatott a fodrászszalonba. Hosszú és rendezetlen szakálla, valamint bozontos haja az utcán eltöltött, hajléktalan 25 évnek a tanúja. Mindenképp ráfért egy kis ráncbaszedés. Ám erre a végeredményre még ő maga sem számított!

A férfi végig egy eltakart tükör előtt ült. A szakember pedig csak sürgött-forgott körülötte. Megfestette a haját és a szakállát, majd megfelelő méretre nyírta. Az 55 éves José legalább 10 évet tagadhat le a korából új külsőjével!

Amikor a fodrász szembesítette a férfit megújult önmagával, könnyek gyűltek a szemébe… Elérzékenyült pillanataiban azon gondolkodott, mekkora meglepetést fog majd okozni az ismerőseinek, ami nemsokára az átalakulás után meg is történt. José besétált egy bárba, amelynek szomszédságában idejének nagyrészét tölteni szokta, és rendelt egy sört.

A pincér mit sem sejtve szolgálta ki, nem ismerte fel őt. Amikor bemutatkozott, mindenkinek leesett az álla!

https://www.youtube.com/watch?v=5sPFfWNLgq4

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here