Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új fejezetet nyit zenei karrierjében Vizi Imre. Ennek első jeleként az erdélyi énekes piacra dobja legújabb dalát és a videóklipjét, mely a The Song About My Dreams címre hallgat, és ami saját szerzemény. V!zi a Los Angeles-i Capitol Records jóvoltából adta ki a felvételt, Dan Secheli zenekeverésével.

Videóklip: V!zi Imre – The Song About My Dreams

The Song About My Dreams egy kompromisszumoktól mentes, személyes hangvételű szerzemény. Az eddigi felvételekhez képest, a The Song About My Dreams több szempontból is új: szakít a régi zenei irányzatokkal, kizárólag valódi hangszerekkel készült, effekt- és virtuális adalék-mentes, szóval a természetes, organikus hangzásra koncentrál.

A felvétel Vizi Imre következő nagylemezére kerül fel, mely The Chaos In My Mind címmel valamikor az év folyamán jelenik meg. Az album több különlegességet is tartogat: a ’70-es évek zenei világa mellett olyan lesz, akár egy könyv, fotókkal és szövegekkel, melyek a dalok történeteit mesélik majd el. A lemez borítóját V!zi egyik barátja, egy német festő tervezi.

Neked hogy tetszik a szerzemény?