Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig néhány nappal a lemezpremier előtt, a The Chainsmokers újabb zenei újdonsággal kecsegtet bennünket. Ez a The One, a Memories: Do Not Open című stúdióalbumról. A dal az együttestől már megszokott és jól bevált hangzásvilágot hozza, ám az eddigi szerzeményektől eltérően ebből most hiányzik az a valami, ami megkap és rögtön táncra perdít.

Dalpremier: The Chainsmokers - The One

A The One egy kicsit behűt a partihangulatnak, és inkább hallgatni jó, mint mozogni rá. Ettől eltekintve, ez a srácok egyik kedvenc felvétele az albumról, amit mostanában készülnek kiadni.

„Minden verssornak megvan a saját kis története. Akárcsak a nagylemeznek, melyet telepakoltunk tapasztalatokkal, emlékekkel és a feszült helyzetek keserédes ízével, amiket az őrült utunk alatt szedtünk magunkra. A The One főként két dologról szól: egyrészt arról, hogy mennyire megváltozott az utóbbi időben az életünk. Sok mindenről le kell mondanunk azért, hogy ezt csinálhassuk. Ebből kifolyólag pedig pokoli hiányát érezzük a családunkkal és barátainkkal eltöltött időnek. Emiatt sokszor nagyon magunk alatt vagyunk, de tudjuk, hogy szerencsések is. A dal másik fele pedig a kudarcba fulladt párkapcsolatról mesél, melyről bár tudod, hogy menthetetlen, mégis félsz kimondani, hogy vége…” – részletezte a The Chainsmokers az új felvétellel kapcsolatban.

Neked hogy tetszik?

MEGOSZTÁS