Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha eddig nem kedvelted volna Britney Spears debütáló felvételét, akkor most tutira fogod! A napjainkban egyre nagyobb népszerűségre szert tevő Postmodern Jukebox ugyanis olyan feldolgozást rittyentett belőle, hogy te sem hiszel majd a fülednek! Igen, valóban a …Baby One More Time-t hallod, egy kis vintage glamourral megbolondítva.

Csúcs: vintage ruhába bújtatta Britney Spears slágerét a Postmodern Jukebox!

Ada Pasternakkal a mikrofonnál, a Postmodern Jukebox ma már 70 tagot számlál, és egyike napjaink legmenőbb feldolgozás-zenekarainak. Közel 500 millió megtekintést tart nyilván a YouTube-on, és 2 millióan iratkoztak fel a hírleveleikre. Énekeltek már a Good Morning, America-ban, meghódították a Billboard és az iTunes játszási listáit, és több száz teltházas koncertet adtak világszerte.

Az együttes élő híd a generációk között – így jellemezték nemrégiben ezt a nem mindennapi stílust képviselő zenekart. Sokan imádják, amit csinálnak, még az előadók közül is, akiknek a dalait feldolgozzák. Lorde például, akinek a Royals című slágerét babrálták meg, kifejezetten büszke a Postmodern Jukebox-változatra, és kijelentette, ez a kedvenc átdolgozása! Neked hogy tetszik a… Baby One More Time?