Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Pár napja a világ meselázban ég… végre debütált a mozikban a Szépség és a Szörnyeteg 1991-ben kiadott animációs filmjének élőszereplős verziója! Ha láttad a rajzfilmet, érteni fogod, miért imádja ezt most mindenki, aki egyszer is csak belepillantott az előzetesbe. Ennél gyönyörűbb, meghatóbb és igazabb szerelmi történet ugyanis nem született még e világra!

Belle és az elátkozott herceg nem mindennapos története sok szempontból figyelemre méltó. Sokszor valóban varázslatra volna szükség ahhoz, hogy tanuljunk a hibáinkból és jobb emberekké váljunk.

A mese hangulatát és alapüzenetét adja vissza a mozifilm leggyönyörűbb betétdala, a How Does A Moment Last Forever. Az érdem Céline Dionnak jár, aki csodálatos hangjával ismét felhelyezi a koronát a moziprodukcióra.

A dal Alan Menken és Tim Rice közös szerzeménye, és kétszer is felcsendül a közel másfél órás filmben: először Belle édesapja dúdolja azt, miközben egy zenedobozt készít. Másodszor pedig a játékfilm végén gyönyörködhetünk benne, a szereplők bemutatásakor.

Ha odafigyelsz a szövegére, a hideg végigfutkos a hátadon… ennél csodálatosabban talán még senki sem foglalta össze az élet valódi értelmét…

MEGOSZTÁS