Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kiadta új dalának alternatív verzióját Sophie Ellis-Bextor. Ez a Death Of Love, melyet az énekesnő egy egészen egyedi elképzelés formájában, egy mariachi-zenekarral közösen alkotott újra, egy élő fellépés keretében.

A Come With Us, a Crystallise és a Wild Forever után Sophie Ellis-Bextor egy újabb kislemezdallal népszerűsíti legfrissebb, Familia című albumát. A Death Of Love az énekesnő saját szerzeménye; őt kollégája, Ed Harcourt segítette az alkotásban. A felvétel mellé pár napja készült már egy hivatalos videóklip, melynek a forgatásait Mexikóban ejtették meg. Ám, kihasználva az alkalmat, az énekesnő továbbgondolta a dolgot, és egy alternatív verziót is rögtönzött az eredeti mellé, úgy dalban, mint videóban, egy mariachi-csapat közbenjárásával.

„Egy valóra vált álom volt elénekelni a Death Of Love című dalomat ezekkel a mexikói pasasokkal.” – áradozott Sophie Ellis-Bextor a mariachi-élménnyel kapcsolatban. Új albuma is legalább ugyanennyire villanyozza fel az énekesnőt, aki rendkívül büszke arra, hogy a Familia esetében merészebb stílusra váltott, és megzenésíthette az álmait.

Neked hogy tetszik a mariachi-ízű Death Of Love?