Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új nagylemezzel és egy szuper felvétellel tér vissza Sheryl Crow! Az énekesnő idén áprilisban készül piacra dobni a Be Myself című stúdióalbumát, erről pedig máris hozza a vezérdalt, mely a Halfway There címre hallgat, és ami egy animációs videóklip kíséretében is hallgatható. A vizuális anyagban közismert politikai karaktereket azonosíthatunk, közöttük Donald Trumpot, Vladimir Putint és Angela Merkelt.

A Be Myself Sheryl Crow karrierjének 10. diszkográfiai anyaga lesz. A legutóbbi lemezpremiertől számítva, az új korong 4 éves szünet után érkezik, és a ’90-es évek pop-rock hangzásvilágát idézi. Az énekesnő régi kollaboránsaival és jóbarátaival, Jeff Trottal és Tchad Blake-kel dolgozott az új albumon.

„Újra át akartam élni ezt a zenei stílust. Nagyon jól szórakoztam, és minden a legtermészetesebben zajlott, bármilyen erőfeszítés nélkül.” – nyilatkozta Sheryl Crow a lemezgyártással kapcsolatban.

Ami a Be Myself című dalt illeti, az énekesnő a következőket árulta el: „Az ötlet az alábbi helyzetből pattant ki: függetlenül attól, hogy te egy Chevy kormányánál ülsz, míg én egy hibrid autót vezetek, hogy te divattervezők ruháit viseled, míg én egy szakadt nadrágot, mindketten akarhatjuk ugyanazt a dolgot az élettől, és egyformán gondoskodhatunk a gyerekeink jövőjéről. A dal üzenete: egyet kell értenünk abban, hogy bár a véleményeink sosem fognak egybevágni, mégis ki kell egyeznünk valahol középúton.” – érvelt Sheryl Crow.