Dalpremier: Selena Gomez & Kygo – It Ain’t Me

Dalpremier: Selena Gomez & Kygo – It Ain’t Me

Miután több héten át lázban tartották a rajongókat az Instagramon, Kygo és Selena Gomez végre kiadja legújabb dalát, mely az It Ain’t Me címre hallgat, és ami a zeneipar újabb emlékezetes darabjának ígérkezik.

A jóslatok szerint, a duett 2017 tavasz-nyárának legmenőbb slágere lesz, amit sokáig fogunk hallani az év folyamán. A ritmusa nagyon a helyén van, a refrénje minden rádiónak a stílusához hozzásimul, azok a trópusi vonások pedig, melyekkel megbolondították a szerzeményt, téged is azonnal elcsábítanak.

A Revival óta ez Selena Gomez első dalpremierje. 2015 után ugyanis az énekesnő egy kis szabadságra vonult, egészségügyi gondokra panaszkodva. A szünet alatt nem volt teljesen inaktív: producerként dolgozott a 13 Reasons Why-on, ami a Netflix-en lesz elérhető március 31-től. Emellett új kislemezdalokat is komponált, tehát minden esély megvan arra, hogy 2017 őróla is szóljon.

Neked hogy tetszik a Kygo-val készített közös szerzeménye?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ