Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Élő dalpremierrel hívja fel ismét magára a figyelmet Nelly Furtado. A közkedvelt énekesnő a Late Night with Seth Meyers című televíziós műsornak volt a meghívottja, melynek keretében a legújabb dalát is előadta, készülőfélben lévő albumáról.

Nelly Furtado a Cold Hard Truth című dalát választotta a The Ride című nagylemezéről, mely idén márciusra várható. A diszkográfiai anyag a hatodik lesz az énekesnő karrierjében, és a tervek szerint 12 vadonatúj felvételt tartalmaz majd. Valamennyit az énekesnő alkotott John Congleton produceri munkájával a háttérben.

A műsor keretében arról is kérdezték Nellyt, miért vett ki 5 éves diszkográfiai szünetet, legutóbbi albuma ugyanis 2012-ben jelent meg. Ennek kapcsán az énekesnő a következőket nyilatkozta: „Csakis akkor, ha egy sikeres lemezed/karriered van, menned kell tovább, tovább és tovább, még tovább, végül pedig nem marad időd arra, hogy nemet mondj. Mindennek óriási hatása volt rám, és úgy éreztem, elveszítem önmagam. Egy napon besétáltam egyik barátom lemezkiadójába, és megkérdeztem tőle: “talán furcsán hangzik, de dolgozhatnék itt?’. Aztán egyre több olyan dologba vágtam bele, amit mindig is ki szerettem volna próbálni: megtanultam varrni, kerámiával dolgozni, színikörbe kezdtem járni. Azt hiszem, ki akartam tisztítani az életem. 19 éves korom óta a lábam a gázpedálon volt. Miután lepakoltam a vállamról a terhet és leegyszerűsítettem az életem, végre visszakaptam a boldogságom az alkotás iránt.” – vallotta be őszintén Nelly Furtado.

A The Ride teljesen új hangzást ígér, és az énekesnő önálló lemezkiadóján, a Nelstar Entertainment-en keresztül kerül kiadásra.

MEGOSZTÁS