KezdőlapSzínesDiana hercegnő is imádta őt! Lágy hangjának és érzelmes dalainak még ma...

Diana hercegnő is imádta őt! Lágy hangjának és érzelmes dalainak még ma sem lehet ellenállni!

-

Egy művész munkássága attól lesz egyedi és halhatatlan, hogy magán hordozza annak személyiségét és érzéseit, a tapasztalatait és a gondolatait. Egy igazi előadónak minden dala hű önarckép, amihez páratlan tehetség és szívhez szóló hangi adottság párosul.

Hirdetés

Sir Elton John is azon művészek közé tartozik, akiknek a stílusa és a képességei leutánozhatatlanok. Helytállt már dalszerzőként, zongoristaként, énekesként, és ha mindhárom varázserejét egyesíti, akkor születnek a zenetörténelem legnagyobb alkotásai.

A Sacrifice egyike ezen értékes daraboknak, mely 1989-ben látta meg a napvilágot Bernie Taupin dalszövegére komponálva. Ugye mennyire imádtad te is akkor, és még most is szívesen hallgatod! Az élményt ismét felelevenítheted, ha az alábbi videóra kattintasz.

Hirdetés

Ezt már láttad? 28 éve már, hogy a fiatalok erre a dalra táncolnak! Az egész világ rajongott érte!

Elton John egyébként minden idők egyik legsikeresebb zenésze. A 4 évtizedes karrierje során több mint 450 millió albumot adott el, illetve 38 arany- és 31 platinalemez boldog tulajdonosa. Ő tartja a rekordot a legkeresettebb felvételek kategóriájában is, a Diana hercegnőnek dedikált Candle In The Wind című dalával.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek