KezdőlapZeneEurovízióA Dal 2017: Henderson Dávid - White Shadows

A Dal 2017: Henderson Dávid – White Shadows

-

Énekelni az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán nem kis dolog egy énekes karrierjében. Ezért is nevezett be Henderson Dávid A Dal 2017-es versenyébe, melynek döntőjében kiderül, melyik előadó képviselheti Magyarországot Európa legnépszerűbb zenei fesztiválján.

Hirdetés

Henderson Dávid a White Shadows című dalával készült a megmérettetésre. A felvételt ő maga szerezte, Tóth Dávid közreműködésével. A neve ismerősen csenghet sokak számára, hisz amellett, hogy a magyarországi The Voice 2012-es évadának versenyzője volt, számos dalt írt már olyan híres előadóknak, mint Caramel vagy Diaz.

Henderson Dávid magyar-amerikai származású dalszerző-énekes: édesanyja magyar, édesapja a Tennessee állambeli Nashville-ből származik. Zenei pályafutását még a gimis éveiben elkezdte, ahogy pedig telt az idő, úgy nőtt a dalszerzés és éneklés iránti érdeklődése. Amerikai gyökereinek tudható be, hogy imádja a country- és a 70–80-as évek rockzenéjét, nem beszélve Max Martin 90-es évekbeli pop-alkotásait. Szereti Bruno Mars és Justin Timberlake stílusát, zenéjében tőlük is merít ihletet.

Hirdetés

Neked hogy tetszik a versenydala?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek