KezdőlapZeneEurovízióA Dal 2017: Kállay Saunders Band - 17

A Dal 2017: Kállay Saunders Band – 17

-

Kállay Saunders András saját zenekarával tér vissza A Dal színpadára. A január 14-én startoló 2017-es eurovíziós előválogatóra a 17 című felvételével készült, melynek zeneszerzője és dalszövegírója maga az együttes frontembere, akit Szepesi Zsolt és Tóth Ádám segített a komponálásban.

Hirdetés

Kállay Saunders Andrást már senkinek sem kell bemutatni. 1985-ben született New Yorkban. 2011-ben benevezett a Megasztárba, ezt követően költözött Magyarországra. Jelenleg énekesként, zeneszerzőként és producerként tevékenykedik, a Kállay Saunders Band szólistája. 9 kislemez fűződik a nevéhez, melyeket mind ő írt és énekelt.

Andris A Dal színpadán sem zöldfülű, mi több 2014-ben óriási sikert aratott a Running című dalával, mellyel az Eurovíziós Dalfesztiválon minden idők legjobb magyar eredményét érte el: 37 versenyző közül ő lett akkor az ötödik. Saját zenekarát 2015-ben alapította csakis azért, hogy kizárólag élő zenei háttérrel léphessen fel. András akkor a következőket nyilatkozta: „Mostantól csak a zenekarommal láthatnak majd engem a színpadon, mert nagyon fontos számomra, hogy élő hangszerek vegyenek körül. Szeretném, ha az emberek azt mondanák a produkciónkra, hogy nemzetközi színvonalú Szeretnék minél többet fellépni velük, és minél több ember előtt megmutatni, amit szívből szeretünk csinálni.”

Hirdetés

A srácok nagyon sokat várnak el a 17 című szerzeményüktől, és azt remélik, ezzel majd sikerül megszerezni Magyarországnak az első helyet a dalversenyen. Mit szólsz, valóra válik az álmuk?

https://www.youtube.com/watch?v=uUuSIfwPVls

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek