Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2017. január 14-én, szombaton este, magyar idő szerint 19:30-kor indul A Dal 2017 élő műsora. 30 versenyző mérkőzhet meg egymással az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi képviseletéért, közöttük a Chase is, aki a Dust In The Wind című versenyszámmal készült. A dalt Johnny K. Palmer és Somogyvári Dániel szerezte, míg a dalszöveget Johnny K. Palmer és Henderson Dávid írta.

Chase 1994-ben született Nagykőrösön. Már gyermekkora óta szoros kapcsolatban van a zenével: nagymamája ének- és zongoratanár volt, így már kiskorától fogva énekel. Katolikus óvodába járt, majd ének tagozatra felvételizett az általánosban. Énekversenyekre járt, melyeken országos díjat is nyert.

A hangszer és a tánc is fontos szerepet kapott az életében: a zongora mellett klarinétot, szaxofont és hegedűt tanult, miközben hip-hop és balettánccal nyert országos és európai bajnokságokat. A tánc vitte őt a magyar fővárosba, ahol a műfaj legnagyobbjaitól tanulhatott. A színház világa is csábítóan hatott rá, így a gimnáziumi évei alatt több amatőr színházi darabban vállalt szerepet.

Chase nagyjából három éve jár magánének képzésre, a nagy befutását pedig A Dal élő adására tartogatja. Szerinted van esélye az Eurovízióra?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here