Videóklip: Kiesza – Dearly Beloved

Videóklip: Kiesza – Dearly Beloved

Megérkezett a kanadai énekeső legújabb felvétele, a Dearly Beloved. Kiesza legjobb barátnője emlékére írta a dalt, melynek videóklipje máris elérhető!

„Amikor a legjobb barátnőm, Alice nagyjából egy évvel ezelőtt meghalt, a fehér színű elektromos gitárja hozzám került. Mivel annyira szerettem őt, és mert ébren akartam tartani az emlékét, megfogadtam magamnak, nem engedem majd, hogy a hangszerét a por lepje. Azt mondtam magamnak, kihajtom belőle a szuszt, ahogy Alice tette volna. Szóval most ezt csinálom. Belőle merítve ihletet, na meg belőletek, teljesen lebilincsel az izgalom, hogy ezt az új fejezetet útnak indíthatom a Dearly Beloved című dallal.” – üzente Kiesza a rajongóinak.

Az énekesnő új videóklipjéből, akárcsak az eddigiekből mind, csak úgy árad az energia. Az ígéretéhez híven pedig Kiesza a fehér gitáron játszik a Supple Nam által rendezett kisfilmben.

Neked hogy tetszik a vizuális anyag?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ