Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A torna bajnokságok nemcsak a gyakorlatok szépsége és könnyedsége miatt gyönyörűek, hanem a versenyzők energikussága, kitartása és optimizmusa teszi őket igazán lebilincselővé. A finomka és bájos mezek, amelyeket a tornászok ilyenkor magukra öltenek, na meg a produkciók, melyeket a közönség tátott szájjal figyel, mind-mind a siker kulcsának részei. Nem meglepő, hogy ezeket a fiatalokat mindig tapsvihar és könnyes pillantások kísérik le a színpadról.

A Grand Prix Thiais 2013-as versenyén az ukrán tornász-csapatnak sikerült teljesen lenyűgöznie a zsűrit és a közönséget egy olyan műsorszámmal, ami sok szempontból kivételes. Az öt tagú együttes egy álmot váltott valóra a tornaszőnyegen, ami meghozta számukra a bronzérmet.

A produkció kezdetén a lányok szalagot és labdát fognak a kezükben, de az igazi csoda akkor kezdődik, amikor felcsendül a zene. A mozdulatok, a lépések és a piruettek, melyek mind a műsorszám szerves részei, annyi hozzáértéssel és szakértelemmel kerülnek bemutatásra, hogy alig hiszünk a szemeinknek. A precizitás és az összhang pedig, ami az ukrán csapattagok között izzik, már csak a belőlük áradó szenvedélytől és kecsességtől lehet teljesebb.

Képtelenség ellenállni a természetességnek és a könnyedségnek, amivel ezek a lányok mozognak! Minden elismerés az övék, hisz nemcsak a szülőhazájuk büszke rájuk, hanem az egész világ!