Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

1959 november 5-én, az Ontario-állambeli Kingstonban megszületett Bryan Adams, az énekes, aki az évek során ragyogó karriert futott be. Minden vágya az volt, hogy a zenéje az emberek lelkéig hatoljon – ez motiválta őt abban, hogy a legérzelmesebb dalokat szerezze, és minden maradék idejét a hangszerelésre fordítsa. A szerelmes dalai történelmet írtak, és még ma is örökzöld kincsekként élnek az emlékezetünkben.

1991-ben Bryan Adams piacra dobta a Waking Up The Neighbours című nagylemezét, mely minden idők legismertebb dalának, az Everything I Do, I Do It For You-nak adott otthont. A felvétel még ma is tartja a rekordot, a megjelenése évében pedig hat héten át trónolt a US Single Charts első helyén!

Nem sokkal a szerzemény fergeteges befutása után, az Everything I Do, I Do It For You-t megválasztották a Robin Hood című film betétdalául, melyben Kevin Costner játszotta a főszerepet.

Ezt már láttad? Sokan ismerik ezt a dalt, de kevesen tudják, hogy ki énekli valójában!

Az alábbi videóban Adams turné-felvételeinek kollázsával eleveníthetjük fel emlékeinkben a jeleneteket, mindezt az énekes szívhez szóló hangja és az érzelmekkel teli dalszöveg kíséretében.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here