Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Manapság nagyon felkapottak lettek a tehetségkutatók. Ha belegondolunk, a világon hány ilyen kiscsillag bukkan fel és kíván a zene mezejére lépni, nagyon kicsi az esély arra, hogy közülük valamelyik is képes felkapaszkodni. A versenyszellem és a jó marketing ugyanis sok olyan tehetséget ítél halálra, aki egyébként megérdemelné, hogy a legjobbak közé kerüljön.

De szerencsére mindig vannak kivételek. És ezekre a kivételekre gyakran rásegítenek az előbb említett tehetségkutatók: esélyt adnak a kitűnésre.

A The Voice például az a tévéműsor, mely lassan minden országban felkutatja a különleges hangokat. Legutóbb a franciáknál tett óriási felfedezést: megtalálta ugyanis Gabriellát, azt az ifjú hölgyet, akinek tündéri produkciója azonnal meghódította a zsűri és a közönség szívét.

A lány a Coldplay The Scientist című dalát választotta, és hegedű kíséretében, egyedi előadásmóddal énekelte el. Ilyen élményben ritkán van része az embernek! És ezt a zsűri is egyhangúan megerősítette azzal, hogy másodpercek alatt szembefordulva csodálta az angyali tüneményt.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here