Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az angol tehetségkutató műsor színpadán nemrég egy igazán vérpezsdítő előadásra került sor. A 4G nevű formáció egy nagyon rendhagyó műsorszámmal lépett fel. Ettől nem csak a nők, de a férfiak álla is leesett. Ha valami különlegesen izgalmasra vágy, ezt muszáj megnézned!

A négy férfi azért jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa a szertorna nem egy unalmas sportág, hiszen azt is lehet profi, művészi szinten művelni. Magabiztosságukkal, és különleges tudásukkal minden jelenlévőt lenyűgöztek.

A levegőben, és a földön egyaránt bebizonyították, hogy a szertorna iránti szeretetüket körülbelül az anyatejjel együtt szívták be. Mintha mindenikük arra született volna, hogy egész nap lólengésben, vagy korlátgyakorlatokban pörögjön.

A produkció csúcspontja viszont akkor következett, amikor a fiúk meztelen felsőtestre vetkőztek. Hogy ennek pontosan a torna szempontjából milyen jelentősége volt, azt nem lehet tudni, de az biztos, hogy a közönség női tagjait egyből “megvették” ezzel a jelenettel.

Ezen túl azonban tényleg elmondható, hogy nagyon profi tornászok a fiúk, szinkronban, és külön-külön is szuperül teljesítettek.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here