Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Manapság a karácsony már novemberben “elkezdődik”. Ömlik a Jingle Bells a kirakatokból, tévé- és rádiós reklámokból, és a bevásárlóközpontok is karácsonyi árzuhanással, és akciókkal bombáznak. Ember legyen a talpán, akinek türelme, és szeretete valóban kitart december 24-ig.

Sajnos ilyenkor már a házimunkától, bevásárlástól, sütés-főzéstől bódultan, félig ájultan zuhanunk le a tévé elé. Legszívesebben azt szeretnénk, ha mindenki békén hagyna, és ne kellene még egyszer meghallgatnunk a Jingle Bells-t valami cuki feldolgozásban.

Vannak dalok, melyeket, ha sokat hallunk giccsesek, unalmasak, sőt idegesítőek lesznek. De vannak olyanok is, melyektől boldogság szikrázik az egész testünkben, és jóleső érzés jár át. Az alábbi dal ebbe a második kategóriába tartozik.

Ezt már hallottad? Elhoztuk neked a legszebb karácsonyi feldolgozást, mi már rongyosra hallgattuk!

Nálunk a sztár idén a Celtic WomenO Come All Ye Faithfull” című száma. Egyenesen imádtuk! Ha már csak egy dalt fogsz is meghallgatni karácsony estéjén, akkor az ez legyen. A négy angyalhangú énekes, egészen biztosan ünnepet, és szeretet varázsol a szívedbe.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here