Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha a zenei pályára lépnél, mikor lenne a legideálisabb előrukkolnod egy szerzeménnyel, ha nem karácsonykor? A világhírű focista, David Beckham és az ex-Spice Girl, Victoria Beckham 11 éves kisfia pontosan ezt tette! Ráadásul egy eredeti ünnepi felvétellel, mely december 7-én debütált a Capital FM-en.

david-es-cruz-beckham

Az If Everyday Was Christmas című dal valójában humanitárius célt szolgál, de minden bizonnyal gyorsan a kedvencek közé is beférkőzik majd. Cruz Beckham angyalian csilingelő hangja ugyanis a legfogcsikorgatóbb hidegbe is meleget varázsol!

A kis Cruz vallomása alapján, a dal két nagy kedvencét tartalmazza: az éneklést és a karácsonyt. A bevételeit pedig a Make Some Noise globális karitatív akciónak adományozza, mely a hátrányos helyzetű fiataloknak nyújt segítséget az Egyesült Királyságban.

Az ex-futballsztár, David Beckham a következőképpen méltatta a fia tevékenységét: „Nagyon büszke vagyok rá. Ő így szórakozik, nekem pedig teljesen a kedvemre van.” Bár később bevallotta, igazából furcsállja ezt az egészet.

„Nem is hittük, hogy tud énekelni! Ő az, akit mindig a foci érdekelt. Aztán egyszer, az autó hátsó ülésén, belekezdett egy dalba, mire én besokkoltam. Wow, ez a gyerek tud énekelni!” – fogalmazott Victoria, aki bár jelenleg divattervező, korábban szintén énekesi karriert futott be.

Neked hogy tetszik a kis Cruz debütáló felvétele?

MEGOSZTÁS