Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészítette a nagy karácsonyi klasszikus újabb változatát a The Lumineers. A mindenki által ismert és kedvelt Blue Christmas így egy egészen friss, üde és „luminált” köntöst kapott, miközben ott lapul benne az eredeti nagyszerűsége.

the-lumineers

A Billy Hayes és Jay W. Johnson által komponált sikerfelvétellel az évek során Elvis Presley és Willie Nelson is megbírkózott, de még Jon Bon Jovi előadásában is hallhattuk, a többi feldolgozásról nem is beszélve! Ezek után azt hinnénk, unalmas lesz a The Lumineers torkából, de csalódnunk kell.

„Úgy nőttem fel, hogy Willie Nelson karácsonyi lemezét hallgattam, és mindig is ez volt a kedvencem róla. Valamennyi ünnepi dal közül ezt tartom a legjobbnak, és megállja a helyét, akár karácsony van, akár nem. A Blue Christmas-ről készített feldolgozásunk minden bevételét a Cool Earth alapítványnak ajánljuk fel, ami a trópusi erdők irtása ellen harcol.” – üzente a közönségnek Wesley Schultz, az együttes frontembere.

Ha te is támogatnál egy jó célt, még a szeretet ünnepe előtt, vásárold meg a dalt a már jól ismert online zeneáruházakból. Egyébként, hogy tetszik a feldolgozás?

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here