Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A dalfeldolgozások közül mindig azok a legjobbak, melyek megőrzik az eredeti legmegkapóbb részleteit, ugyanakkor valami újat is felmutatnak, valami egészen egyedit és okosat, miközben az előadó előtt is tisztelegnek, aki naggyá tette az adott dallamot. Példának okáért, emlékszel a Pentatonix zseniális produkcióira? Ezek mind egy szálig magukon hordozzák a fenti jellemzőket!

greyson-chance

Igaz ugyan, hogy az alábbi videóban elhangzó feldolgozás messze sem üti az előbb említett acapella együttes mércéjét, de nem is kell! Nem a Grammy-díjra pályáz – a nagyszerűsége abban rejlik, hogy egy hatodikos álmodta és valósította meg, korához képest mesteri hozzáértéssel!

2010 áprilisában történt, amikor Greyson Chance vette a bátorságot, és benevezett az iskolája tehetségkutatójába. Úgy tűnt, a gyerek a zongoratudását fogja fitogtatni a következő néhány percben, de amikor belekezdett Lady Gaga Paparazzi című dalának az eléneklésébe, mindenkinek leesett az álla! Annyira eredeti és okos módját választotta az átdolgozásnak, hogy beletelt pár másodpercbe, míg a sulitársai rájöttek, miről is dalol.

Mondanunk sem kell, hogy a kissrác produkciója percek alatt terjedt szét a világhálón! 5 hónap múlva, Greyson kiadta debütáló kislemezdalát, és 19 évesen még ma is zenél!