Videóklip: Robbie Williams – Love My Life

Videóklip: Robbie Williams – Love My Life

Elkészült Robbie Williams legújabb videóklipje, a Love My Life. A dalt maga az énekes írta, és a gyerekeinek, Charlie Valentine-nak és Theodora Rose-nak dedikálja.

robbie-williams-love-my-life

Miután egy olyan szerzeményt publikált, ami felborzolta a kedélyeket az orosz szomszédoknál, Robbie egy kíméletesebb, teljesen más hangnemben írt dallal tér vissza. Míg a Party Like A Russian Vladimir Putint vette célba, addig a Love My Life Robbie gyerekeinek szól, és az énekes élettapasztalataiból táplálkozik.

„Ez egy dal a gyerekeimről. Van egy Charlie Valentine nevű fiam és egy Theodore Rose nevű kislányom. Kétszer voltam elvonón, és rengeteg terápián vettem részt. Rájöttem, hogy az, akivé a felnőttkorodban válsz, a gyerekkorod és a tinédzser-éveid hű következménye. Tehát ez a dal arról szól, amit én és a feleségem adni akarunk a gyerekeinknek: a biztonságról és a szeretetről.” – fogalmazott Robbie Williams az RTL Late Night műsorvezetőjével folytatott beszélgetés alatt.

A brit énekes legújabb nagylemeze, a Heavy Entertainment Show november 4-én került a boltokba. Az Ed Sheeran, Brandon Flowers, John Grant és Guy Chambers keze munkájaként megszületett korong az első helyen debütált az angol, skót, ír és holland toplistákban.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ