Újabb siker-feldolgozást dobott piacra a 2CELLOS. Ki ne hagyd, ez a Show...

Újabb siker-feldolgozást dobott piacra a 2CELLOS. Ki ne hagyd, ez a Show Must Go On!

Minden idők legsikeresebb együttesének dalát dolgozta át a 2CELLOS! A frissen elkészült szerzemény a Queen The Show Must Go On című dalát gondolja újra, amolyan tipikus 2CELLOS stílusban, de mint mindig, most is kiváló hangzással!

2cellos-the-show-must-go-on

A csellista duó egy videóklipet is készített a dal mellé, mellyel Freddie Mercury halálának 25. évfordulója előtt tiszteleg. A vizuális anyagot Zdenko Bašić rendezésében forgatták, egy profi stáb közreműködésével: Petra Poslek (producer-dizájner), Ivana Bilić (divattervező), Zdenko Bašić (vizuális tervező). A klip Zágrábban született.

Mint ismert, a 2CELLOS – azaz Stjepan Hauser és Luka Sulic – arra szakosodott, hogy a leghíresebb együttesek legmenőbb slágereit írja át csellóra. Eddigi valamennyi átdolgozásuk szuper-sikeres volt, a közönség imádja őket és a lelkesedést, amellyel zenélnek!

A rengeteg pozitív visszajelzés és az irántuk való heves érdeklődés pedig arra bátorítja őket, hogy ne hagyják abba azt, amibe belekezdtek! Reméljük, még sokszor hallunk felőlük!

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ