Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Sheppard 2014-ben hívta fel magára a figyelmet, amikor bemutatta a Geronimo című felvételét. A megkapó dallamú felvétel egyenesen az első helyig tornászta fel magát az ausztrál toplistákban, és ötszörös platinalemez lett a műfajban.

sheppard-we-belong

A dal gyorsan bekebelezte Európát is, az együttes pedig világszintű hírnévre tett szert általa. Bár a Billboard Hot 100-ban csak az 54. helyezést érte el, szerintünk ez sem rossz egy Brisbane-i külvárosi szerzeménytől.

Miután a Sheppard sikeres népszerűsítő időszakot zárhatott a Bombs Away című debütáló nagylemeze nyomán – melyet Meghan Trainor turnéja alatt mutathatott be a közönségnek az együttes –, a Sheppard hozzálátott következő stúdióalbumának a gyártásához. Erről érkezik most az első kislemezdal, a We Belong, egy szuper fülbarát szerzemény, melynek a refrénje gyorsan a talpad alá férkőzik.

A felvétel a ’80-as évek zenei világát idézi, a szinti-funk jól ismert hangulatával, melyet a korszerű zenei elemek tesznek teljessé. Meg vagyunk győződve róla, hogy a We Belong-ban egy újabb zúzós slágerre lelünk.
Egyetértesz?

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here